Угода користувача

Я погоджуюсь з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

Персональні дані

Персональні дані - відомості про фізичну особу, які ідентифіковані або можуть бути конкретно ідентифіковані.

На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин та здійснення розрахунків за придбані товари. Я також даю згоду на те, що власник має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній заявці інформації.

Адміністрація сайту має право зберігати персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, зазначеної в даній Угоді користувача або в терміни, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення користувачем цих даних.

Інформація для збору

Збору може підлягати як особиста інформація, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується конкретного споживача: ПІБ, адреса, номер телефону, e-mail і т.п. Такі дані можуть бути отримані тільки від осіб, що надають її свідомо і за власним бажанням. Для перегляду сайту та його використання не потрібна обов'язкова реєстрація.

Для того, щоб зробити замовлення на товар(-и) або іншим чином взаємодіяти з сайтом, слід ознайомитися з правами і обов'язками по обробці персональних даних (ЗУ "Про захист персональних даних"), ознайомитися з даною Угодою, Умовами використання сайту, а також висловити свою повну згоду з їх пунктами.

Якщо Ви не згодні з будь-якою з умов даної Угоди, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Мета обробки персональних даних

Персональні дані можуть бути зібрані і оброблені для наступних цілей:

  • отримання замовлення. Ми можемо використовувати персональні дані для якісного обслуговування покупця: гарантування отримання ним замовлення і доставки його правильній особі за правильною адресою.
  • оповіщення про зміни. Ми можемо використовувати персональні дані з метою повідомлення про зміни в асортименті, зміні цін, дії акційних пропозицій.

Методи збору персональних даних

Особиста інформація надходить від Вас на добровільній основі і з повним усвідомленням своїх дій.

Також процес збору загальної інформації відбувається за допомогою cookies, коли Ви заходите на сайт https://sviymed.com/

Розголошення і передача персональних даних

Особиста інформація не підлягає продажу або розголошенню третім сторонам, які не мають відношення до обслуговування клієнтів інтернет-магазину "Свій мед". Особиста інформація розкривається третім особам тільки у випадках, передбачених чинним законодавством України.

Оновлення Угоди користувача

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї Угоди в будь-який час, без попереднього повідомлення.

Бажаєте дізнаватися про наші новини, акції та знижки? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нами також можете у Instagram, Facebook і Однокласники

Додати коментар

Захисний код
Оновити